Рекламен банер за FlashBG

Задание и изисквания

С най-голямо удоволствие обявяваме първият конкурс на FlashBG за открит. Заданието е да се изработи на Macromedia Flash анимиран рекламен банер за FlashBG. Имаме следните изисквания към крайния продукт:
Други правила
Срокове
Оценяване

Всеки член на журито ще излъчи своя класация от 5 предложения (възможно е един участник да бъде номиниран с няколко банера). В тази лична класация системата за точкуване е следната:

1 място: 5т.
2 място: 4т.
3 място: 3т.
4 място: 2т.
5 място: 1т.

След това се калкулират общите точки за всеки един банер и се оформя крайното класиране. Ако възникне случай на равенство в точките на отделни банери ще се извърши балотаж при същата система за оценяване. При тази система на оценяване е възможно да се получи така, че един участник да вземе всички награди, стига да покаже достатъчно на брой и качествени банери.

Жури
Награди Едногодишен хостинг (bulgarian peering, FlashCom Server, SSH, PHP, PERL, CGI, DNS, MYSQL) - предоставен от Shell WorldNN Тениска - предоставена от Digitally Shared Magazine Отново едногодишен хостинг. Присъжда се за интерактивен банер, с допълнителното условие всякаква анимация (интерактивна или не) да се реализира със ActionScript; използването на каквито и да е tweens е забранено Тениска, осигурена от moonjogger, която ще бъде връчена на участник по негово усмотрение
tag