Асоциативна импресия

Задание

Като се има предвид невероятният успех на първият ни конкурс, голямо удоволствие e да ви представим новият конкурс на FlashBG! Нека всички се чустват поканени да участват! Детайлите следват по-долу.

Разполагате със следните ключови думи: Агресия, Общество, Свобода. Вашата задача е да измислите концепция (и/или история, визия, импресия) която се описва (изразява, олицетворява) от тези думи, след което да я изработите на Macromedia Flash. Реализацията на Flash може да има каквато и да е форма - анимационно филмче, игра, интерактивна картина, банер, мини-презентация, сайт...

Ето и пример с думите крава, пиле, прасе:

Проект 1: авторски епизод на Cow & Chicken "В търсене на свещенния Pork Butt"
Проект 2: игра, в която целта е да се измъкнеш невредим от ферма, като те преследват крави, кокошки и прасета
Проект 3: сайт за крупен месопроизводител на пилешко, свинско и телешко
Проект 4: промоционална про-вегетарианска презентация
Проект 5: интерактивна история за деца

Тъй като не искаме да ограничаваме участниците или да ги делим на артисти, програмисти или каквито и да са, не сме поставили ограничения на изразните средства - можете да направите покадрова анимация, tweens, рисувани на ръка образи, или точно обратното - да изграждате всичко с ActionScript.

Правила и изисквания
Срокове
Оценяване

Основното, което ще бъде оценявано в подадените работи, е концепцията, авторската идея, интерпретацията и творческото мислене. На второ място ще бъде поствена изработката. Тя ще демонстрира уменията на участниците да работят с Macomedia Flash. Този път няма да използваме точкова система; след обсъждане, журито ще определи и обяви победителите.

Жури
Награди Flash to the core от Джошуа Дейвис, на английски, осигурена от Георги Варзоновцев. Програмиране = ++ Алгоритми от Преслав Наков, осигурена от екипa на FlashBG По посмотрение на журито ще бъдат раздадени мейл адреси име@flashbg.org на специално отличили се участници.